Семінар з сільськими головами

22 вересня 2016
Семінар з сільськими головами

 22 вересня 2016 року в м. Курахове відбувся семінар з сільськими головами, представниками депутатського корпусу сільських рад та землевпорядниками, організований Мар’їнською районною радою.
В роботі семінару прийняли участь заступник голови районної ради Віктор Бичик, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Світлана Коновалова, голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку, охорони конституційних прав і свобод громадян районної ради Аркадій Двалашвілі.
Основними питаннями, що були розглянуті на семінарі, були питання щодо перспектив проведення реформи з децентралізації на території Мар’їнського району та питання щодо конфлікту інтересів в органах місцевого самоврядування.
Про успіхи та досягнення в проведенні територіальної реформи і створенні громад в Україні розповів експерт з бюджетної децентралізації Інституту громадянського суспільства Олег Кучеров. Представники районної ради разом запрошеними обговорили всі питання порядку денного семінару та поспілкувалися щодо подальших планів стосовно створення громад.