Семінар присвячений підготовці та організації збору ранніх зернових культур

4 липня 2016
Семінар присвячений підготовці та організації збору ранніх зернових культур

 1 липня 2016 року голова Мар’їнської районної ради Дьяченко Олег Миколайович, голова постійної комісії з питань регулювання земельних відносин ,охорони природного довкілля та агропромислового комплексу Камінська О.М. відвідали семінар присвячений підготовці та організації збору ранніх зернових культур врожаю 2016 року, на якому були присутні представники райдержадміністрації Мороз В.В., заступник голови райдержадміністрації Шехірєв В.Р., начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Король В.В., голова районного комітету профспілок робітників агропромислового комплексу Коломойцева А.Д., керівники фермерських господарств, агрономи та ін.
Семінар проводився на територіях ТОВ «Елвіко – ГІГАНТ» та ТОВ А/Ф «Світанок» з демонстрацією техніки , знайомством з територією господарств та різноманіттям сільськогосподарських культур, відвідали демонстраційні ділянки ТОВ "Бугстройторг" , де Вінюков А.А. проінформував про нові досягнення селекції та ознайомив з новими сортами пшениці. 
На офіційній частині Король В.В. доповів про етапи підготовки та організації збору врожаю ранніх зернових культур , побажав миру та гарного врожаю господарям та робітникам господарств, Коломойцева А.Д. наголосила на важливості створення відповідних соціально - побутових умов та техніки безпеки під час збору врожаю. Наприкінці семінару виступили з пропозиціями та побажаннями керівники найбільших господарств Сигіда О.І., Ахкоз С.А., Гречук В.Г., Лижепеков В.І. та представник департаменту агропромислового розвитку ОДА.